Villkor

Köpvillkor vid köp av presentkort hos Syster Lyster

Notera att det på denna webbsida existerar 2 olika webbshopar, en för köp av produkter och en för köp av presentkort hos Syster Lyster. De villkor du just nu läser gäller för köp av presentkort.

Allmänt:

För att handla på ska du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss.

Priser:

Samtliga priser på anges i svenska kronor (SEK) inkl. moms.

Frakt/fraktkostnad

Fraktkostnad på 39 SEK tillkommer då du väljer leverans med post. Vill du själv hämta upp ditt presentkort på Fridhemstorget 22 i Malmö så tillkommer inga fraktkostnader. Inga ytterligare kostnader utöver fraktkostnaden tillkommer.

Hur sker betalningen?

Betalningen hanteras av Payson och sker i enlighet med deras villkor och alternativ. Du får ett kvitto via Payson och ytterligare ett kvitto från Syster Lyster då ditt presentkort förberetts, packats och skickats.

När får jag min beställning?

Vi levererar endast inom Sverige. Vår distributör är Postnord. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar.

Tänk på att beställa i god tid vid högtider och röda dagar då leveranser vanligtvis tar något längre tid vid dessa tillfällen.

Ångerrätt

Du har rätt att ångra ditt köp om detta sker inom 14 dagar från den dag du mottog varan. Som kund måste du informera oss om eventuella returer, detta underlättar returprocessen. Kontakta oss via mail hej@systerlyster.com eller tfn 040-97 44 44 för närmare instruktioner.

Reklamation

Som kund måste du informera Syster Lyster om alla reklamationer. Om en vara är skadad eller felaktig när du mottager den bör du reklamera snarast, dock senast inom 7 dagar från leveransdatum. Ev. transportskada ska omedelbart anmälas till Syster Lyster. Som kund har du ansvar för att undersöka de levererade produkterna vid mottagandet för att försäkra dig om att de är felfria.

Personuppgifter / GDPR

Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med gällande data- och personuppgiftslagstiftning. Vi hanterar endast de uppgifter du givit till oss i samband med köp. Lagring av uppgifterna sker i Sverige. Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part. Dina uppgifter används endast internt av Syster Lyster. Din e-postadress används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning. Kontakta oss om du vill göra ändringar av uppgifterna. I samband med köpet ger du ditt samtycke till att vi sparar dessa uppgifter.

Du kan begära att få ut vilka uppgifter vi har sparade om dig. Uppgifterna sparas minst i den tid som redovisningslagstiftningen och skattelagstiftningen kräver vilket kan begränsa din rätt att kräva att uppgifter om dig stryks ur våra register.

Vad sparas? Vi sparar de uppgifter som vi behöver för att kunna fullfölja vårt åtagande mot dig och leverera din beställning.

Övrigt

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel. Syster Lyster förbehåller sig rätten till ändring av samtlig information utan föregående avisering.

Kontakta oss

Du når oss enklast via mail hej@systerlyster.com eller via tfn 040-97 44 44. Vi återkommer så fort som möjligt till dig.

Syster Lyster Hudvård & Makeup AB
Fridhemstorget 22
217 53 Malmö
Org.nummer: 559133-3041