Injektionsbehandlingar &

professionell tandblekning

Injektionsbehandlingar

Denna typ av behandlingar utförs av Legitimerad tandläkare Kaveh Golestani. Han  har genom sitt arbete i Sverige, England och Danmark många års erfarenhet av tandbehandling samt ansiktsestetik. 

Kavehs injektionsbehandlingar riktar sig till dig som önskar subtila justeringar i ansiktet som den traditionella hudvården inte riktigt klarar av.

Behandlingarna som erbjuds täcker in stora delar av ansiktet och de flesta av de bekymmer som går att behandla med Botolinium toxin A (Botox). Vår ambition är att på ett subtilt och icke-invasivt sätt göra de förbättringar du vill ha utan att någonsin kompromissa med det som gör ditt ansikte unikt och naturligt vackert. Vi kommer alltid att välja de bästa material och preparat – varje gång och utan några som helst undantag.

Pris

1 område – 2500 kr

2 områden – 4000 kr

3 områden – 5000 kr

 

Professionell tandblekning 

Kaveh erbjuder vi två olika sorters blekningsmetoder: Hemblekning eller tandblekning på kliniken. Vi använder Zoom Philips, som är den största och mest kända leverantören av blekningsprodukter. 

Innan tandblekning påbörjas undersöks dina tänder och mun för att se så att dina tänder är i gott skick. Detta för att minska risken för fläckar, skador på tandköttet eller svåra ilningar.

Tandblekning hemma

Vid hemblekning behövs två klinikbesök. Vid det första besöket tas avtryck av tänderna och vi ger dig all nödvändig information inför användningen. Vid det andra besöket får du blekningsmedel samt de blekningsskenor som har specialgjorts för dina tänder. Nu kan du själv börja behandlingen.

Det dröjer vanligtvis en till två veckor innan man uppnår den färg som man önskar. Blekningen sitter i mellan sex månader och två år, beroende av vilken yttre påverkan dina tänder utsätts för under tiden.

 Pris – Hemmablekning med skenor och blekgel – 2500 kr

Tandblekning på kliniken

Vita tänder på bara 90 minuter! Klinikblekningen genomförs på betydligt kortare tid med hjälp av en högkoncentrerad blekningsgel. För att förstärka effekten används också en speciellt utvecklad LED-lampa. För att bibehålla och justera resultatet i efterhand ingår även skenor samt gel för hemmablekning.

Skyddande material läggs på tandköttet och ett koncentrerat blekningsmedel strykes på tänderna, vilket skall verka i 15 minuter på tandytan. Efter detta sugs gelen bort och ett nytt skikt läggs på. Förfarandet upprepas 4 ggr.

Pris

Klinikblekning + skenor och gel för hemmablekning – 5500 kr

 

Kaveh Golestani